Quickstop

Zin in een korte vakantie of op doortocht ? Op de camping van Domaine Moulin De Malempré is er een groot aanbod aan "Quickstop" plaatsen. Ideaal voor een korte tussenstop! Het domein is gelegen op amper 3 km van de autosnelweg E25, de ideale stopplaats voor de doorreiziger van en naar het zuiden! De volledig verharde Quickstop-plaatsen zijn uitgerust met wateraansluiting, elektriciteitsaansluiting (elke plaats is voorzien van een 16 ampère aansluiting) en afvoer. 

Aankomst vanaf 17 uur, vertrek voor 10 uur. Bij een langer verblijf zal het overnachtingstarief van een comfortplaats worden aangerekend.

BOEKINGSFORMULIER

Tip: na de lange rit genieten de lekkerbekken in onze bistro van een verfrissend drankje op het terras of een lekkere maaltijd!

Laagseizoen Hoogseizoen
€25,00 €35,00

Deze prijzen zijn inclusief 2 personen

Extra's:
Extra persoon vanaf 14 jaar: €5,00 / nacht
2de hond (aan de leiband): €4,00 / nacht
Toeristenbelasting per persoon (+14 jaar): €1,50 / nacht
Waarborg Sep-Key sleutel (gebruik slagboom & douches): €50,00
Waarborg verloopkabel van CEE-stekker naar gewone stekker: €25,00

Aanbiedingen:

In het laagseizoen:
7 nachten verblijven = maar 6 nachten betalen
14 nachten verblijven = maar 11 nachten betalen
De toeristentax wordt wel per verbleven nacht aangerekend.

De reservatie is definitief op het moment dat 100% van de totale huursom is betaald via bankoverschrijving binnen de 10 kalenderdagen. Terugbetaling is niet mogelijk.
Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW
Bij vroegtijdig vertrek of in het geval van resterende minuten op de Sep-Key sleutel is er geen terugbetaling mogelijk. Op het einde van de huurovereenkomst worden waarborgen terugbetaald, voor zover alle huurverplichtingen werden voldaan en/of voor zover de uitgeleende sleutel in perfecte staat wordt ingeleverd. Gestorte bedragen zijn helaas niet terugbetaalbaar. Er is geen terugbetaling mogelijk.